• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 800 gramų jautienos (filė)
  • 400 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 100 gramų sūris (rokforo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
    Į kepimo inde įkaitintą aliejų sudėti vienu sluoksniu mėsą, ją apibarstyti svogūnų žiedais, pasūdyti, įberti pipirų, užpilti majonezo ir pašauti į orkaitę.
    Kai patiekalas parus, sumažinti ugnį iki 180 laipsnių ir kepti apie 15 min.
    Patiekti karštą, apibarstytą tarkuotu sūriu, žalumynais.
    Prie patiekalo tinka ryžiai.

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 800 gramų jautienos (filė)
  • 400 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 100 gramų sūris (rokforo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
    Į kepimo inde įkaitintą aliejų sudėti vienu sluoksniu mėsą, ją apibarstyti svogūnų žiedais, pasūdyti, įberti pipirų, užpilti majonezo ir pašauti į orkaitę.
    Kai patiekalas parus, sumažinti ugnį iki 180 laipsnių ir kepti apie 15 min.
    Patiekti karštą, apibarstytą tarkuotu sūriu, žalumynais.
    Prie patiekalo tinka ryžiai.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų