INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 stiklinės žirnių
- 400 gramų jautienos (be kaulo)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 250 gramų makaronų
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 3 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną nuplauname ir supjaustome mažais gabaliukais. Grybus išmirkome ir supjaustome mažais gabaliukais. Svogūną supjaustome smulkiai, papriką juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname svogūnus, sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Įpilame 3/4 stiklinės karšto vandens, suberiame žirnelius, grybus ir papriką. Troškiname ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardiname sojos padažu ir pipirais. Miltus sumaišome su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilame į patiekalą, sumaišome, užviriname. Makaronus išverdame ir patiekiame su mėsa.
REKLAMA