Mėsą supjaustyti. Česnakus išspausti. Jautieną padaužyti, pasūdyti, papipirinti, apšlakstyti citrinos sultimis ir ištrinti česnaku. Pamarinuoti šaldytuve 20 min. Bulves nulupti ir supjaustyti. Čili smulkiai supjaustyti ir išimti sėklas. Keptuvėje įkaitinti 3 šaukštus aliejaus ir kepti mėsą iš abiejų pusių apie 7 min. Apkeptą mėsą išimti, o tame pačiame aliejuje 3 min. pakepinti čili. Tada sudėti kečupą, įpilti sultinio, sudėti prieskonius ir patroškinti 5 min. Sudėti kalendrą bei jautieną ir, uždengus, patroškinti 15 min. Kitoje keptuvėje iškepti bulves. Patiekti mėsą su bulvėmis, padažu ir krapais. Skanaus.
Mėsą supjaustyti. Česnakus išspausti. Jautieną padaužyti, pasūdyti, papipirinti, apšlakstyti citrinos sultimis ir ištrinti česnaku. Pamarinuoti šaldytuve 20 min. Bulves nulupti ir supjaustyti. Čili smulkiai supjaustyti ir išimti sėklas. Keptuvėje įkaitinti 3 šaukštus aliejaus ir kepti mėsą iš abiejų pusių apie 7 min. Apkeptą mėsą išimti, o tame pačiame aliejuje 3 min. pakepinti čili. Tada sudėti kečupą, įpilti sultinio, sudėti prieskonius ir patroškinti 5 min. Sudėti kalendrą bei jautieną ir, uždengus, patroškinti 15 min. Kitoje keptuvėje iškepti bulves. Patiekti mėsą su bulvėmis, padažu ir krapais. Skanaus.