Paprikų viršūnėles nupjauname ir išvalome. Susmulkiname salierus, grybus. Įkaitiname aliejų ir pakepiname keptuvėje svogūnus. Tuomet sudedame grybus, kai šiek tiek pakepiname sudedame faršą, prieskonius ir kepiname dar apie 15 minučių. Kepinto faršo pridedame į paprikas ir pašauname į 180-190 laipsnių orkaitę 30-40 minučių.
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
4 vienetai paprikų
2 vienetai salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
450 gramų jautienos faršo
50 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikų viršūnėles nupjauname ir išvalome. Susmulkiname salierus, grybus. Įkaitiname aliejų ir pakepiname keptuvėje svogūnus. Tuomet sudedame grybus, kai šiek tiek pakepiname sudedame faršą, prieskonius ir kepiname dar apie 15 minučių. Kepinto faršo pridedame į paprikas ir pašauname į 180-190 laipsnių orkaitę 30-40 minučių.