Jautieną supjaustome gabaliukais, įtriname garstyčiomis, susmulkiname česnaką ir apkepiname aliejuje. Įdedame pomidorų padažo. Tada dedame į puodą, užpilame 3 stiklinėmis vandens ir verdame apie 20 min. Sudedame makaronus, druskos žiupsnelį, pipirų žiupsnelį, sojos padažą, sviesto šaukštelį. Pabaigoje sudedame petražoles ir smulkintus svogūnų laiškus. SKANAUS.
Autorius: anna
INGREDIENTAI:
1 česnakų
50 gramų petražolių
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
100 gramų svogūnų (laiškai)
200 gramų jautienos
3 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
100 gramų makaronų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustome gabaliukais, įtriname garstyčiomis, susmulkiname česnaką ir apkepiname aliejuje. Įdedame pomidorų padažo. Tada dedame į puodą, užpilame 3 stiklinėmis vandens ir verdame apie 20 min. Sudedame makaronus, druskos žiupsnelį, pipirų žiupsnelį, sojos padažą, sviesto šaukštelį. Pabaigoje sudedame petražoles ir smulkintus svogūnų laiškus. SKANAUS.