• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (įdarui)
  • šiek tiek imbierų (įdarui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 1 vienetas svogūnų (įdarui)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (įdarui)
  • 50 gramų manų kruopų (tešlai)
  • 200 gramų pievagrybių (įdarui)
  • 170 mililitrų vandens (tešlai)
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 1 vienetas pekino kopūstų (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai skirtus ingredientus sumaišome, gerai perminkome rankomis ir paliekame šaltoje vietoje išbrinkti 30-60 minučių.

    Įdarui kopūstus ir grybus apverdame, kol suminkštės, susmulkiname. Sumaišome su susmulkintu, pakepintu svogūnu, susmulkintu česnaku. Įmaišome imbierą, prieskonius ir sojų padažą.

    Iškočiojame tešlą (ji turėtų būti minkšta ir truputėli lipni) ant miltuoto pagrindo, pudeliu spaudžiame skritulius, dedame po šaukštelį įdaro ir užspaudžiame kraštelį. Į keptuvę įpilame šiek tiek aliejaus, sudedame koldūnus, palaukiame, kol jų pagrindas šiek tiek apkeps (iki 5 minučių). Tada įpilame puodelį verdančio vandens ir uždengę keptuvę, troškiname dar 5-7 minutes.

    Koldūnus valgome su sojų padažu, į kurį įmaišykite šiek tiek sezamų aliejaus bei svogūnų laiškų.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (įdarui)
  • šiek tiek imbierų (įdarui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 1 vienetas svogūnų (įdarui)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (įdarui)
  • 50 gramų manų kruopų (tešlai)
  • 200 gramų pievagrybių (įdarui)
  • 170 mililitrų vandens (tešlai)
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 1 vienetas pekino kopūstų (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai skirtus ingredientus sumaišome, gerai perminkome rankomis ir paliekame šaltoje vietoje išbrinkti 30-60 minučių.

    Įdarui kopūstus ir grybus apverdame, kol suminkštės, susmulkiname. Sumaišome su susmulkintu, pakepintu svogūnu, susmulkintu česnaku. Įmaišome imbierą, prieskonius ir sojų padažą.

    Iškočiojame tešlą (ji turėtų būti minkšta ir truputėli lipni) ant miltuoto pagrindo, pudeliu spaudžiame skritulius, dedame po šaukštelį įdaro ir užspaudžiame kraštelį. Į keptuvę įpilame šiek tiek aliejaus, sudedame koldūnus, palaukiame, kol jų pagrindas šiek tiek apkeps (iki 5 minučių). Tada įpilame puodelį verdančio vandens ir uždengę keptuvę, troškiname dar 5-7 minutes.

    Koldūnus valgome su sojų padažu, į kurį įmaišykite šiek tiek sezamų aliejaus bei svogūnų laiškų.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų