INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai paprikų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 vienetai batono (riekės)
- 40 gramų pieno
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)
- 1 valgomasis šaukštas kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnai ir paprika supjaustomi žiedais ir, įpylus truputį vandens (kad būtų minkštesni), ištroškinami aliejuje. Po to iš citrinos sulčių, ketčupo, cukraus, druskos, pipirų paruošiamas marinatas, į jį sudedami troškinti svogūnai bei paprika, ir viskas per naktį palaikoma. Ant apkepintų batono riekelių, prieš jas paduodant, uždedama iš marinato išgriebtų svogūnų bei pipirų, o ant jų — po griežinėlį kieto sūrio. Paruošti sandvičiai truputį apkepinami įkaitintoje orkaitėje. Kai sūris pradeda lydytis, sandvičiai iš orkaitės ištraukiami ir tučtuojau paduodami valgyti.
REKLAMA