Kiaušiniai išplakami su krakmolu, pienu, druska ir čili pipirais. Lašiniai supjaustomi gana dideliais kubeliais, o svogūnas smulkiai. Grybai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi. Į truputį paspirgintus lašinukus suberiami svogūnai, jie 10 min. patroškinami, po to gausiai pasūdomi ir apibarstomi juodaisiais pipirais. Ištroškinti grybai atvėsinami ir pamažu sumaišomi su išplaktais kiaušiniais. Omletas tučtuojau iškepamas aliejuje. Skanaus.
Kiaušiniai išplakami su krakmolu, pienu, druska ir čili pipirais. Lašiniai supjaustomi gana dideliais kubeliais, o svogūnas smulkiai. Grybai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi. Į truputį paspirgintus lašinukus suberiami svogūnai, jie 10 min. patroškinami, po to gausiai pasūdomi ir apibarstomi juodaisiais pipirais. Ištroškinti grybai atvėsinami ir pamažu sumaišomi su išplaktais kiaušiniais. Omletas tučtuojau iškepamas aliejuje. Skanaus.