Cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir miltus, bei aliejų sumaišyti kartu. Į jau paruoštą tešlą supjaustyti vaisius. Visą masę supilti į sviestu pateptą ir džiūvesėliais pabarstytą skardą. Kepti 180- 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Taip pat jau iškeptą pyragą galima papuošti norimais vaisiais.
Autorius: ingrida
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės cukraus
šiek tiek kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
2 saujos džiūvesėlių
100 mililitrų aliejaus
šiek tiek sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek vaisių (kokių norite)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir miltus, bei aliejų sumaišyti kartu. Į jau paruoštą tešlą supjaustyti vaisius. Visą masę supilti į sviestu pateptą ir džiūvesėliais pabarstytą skardą. Kepti 180- 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Taip pat jau iškeptą pyragą galima papuošti norimais vaisiais.