• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė)
  • 200 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (trintas)
  • šiek tiek kardamono (maltas)
  • 1 vienetas obuolių
  • 200 gramų spanguolių
  • 200 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (apelsinų)
  • 200 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolį ir apelsiną nulupti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su visais ingredientais.
    Viską sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies apie 30 min.
    Laikyti uogienę patogiame inde šaldytuve.

Autorius: Andrius

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė)
  • 200 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (trintas)
  • šiek tiek kardamono (maltas)
  • 1 vienetas obuolių
  • 200 gramų spanguolių
  • 200 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (apelsinų)
  • 200 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolį ir apelsiną nulupti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su visais ingredientais.
    Viską sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies apie 30 min.
    Laikyti uogienę patogiame inde šaldytuve.

Autorius: Andrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų