Obuolį ir apelsiną nulupti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su visais ingredientais. Viską sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies apie 30 min. Laikyti uogienę patogiame inde šaldytuve.
Autorius: Andrius
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė)
200 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis imbierų (trintas)
šiek tiek kardamono (maltas)
1 vienetas obuolių
200 gramų spanguolių
200 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
2 valgomieji šaukštai likerio (apelsinų)
200 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolį ir apelsiną nulupti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su visais ingredientais. Viską sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies apie 30 min. Laikyti uogienę patogiame inde šaldytuve.