INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 0.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai razinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, nusausinti ir užpilti romu.
Išplakti kiaušinių trynius, miltus, 1 šaukštą cukraus ir druską su pienu. Įmaišyti baltymus, išplaktus su likusiu cukrumi iki standžių putų.
Plakinį supilti į keptuvę su įkaitintu aliejumi, ant viršaus užberti razinas.
Kai apačia apkeps, apversti, po minutės dviem šakutėmis suplėšyti į gabaliukus. Sudėti į lėkštę, pabarstyti trupučiu cukraus pudros.
REKLAMA