• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės imbierų
  • 2 stiklinės acto (balto vyno)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imbierą supjaustyti gabaliukais, sumaišyti su actu, supilti į butelį, sandariai uždaryti.
    Laikyti sausoje vėsioje vietoje 10 dienų.
    Po 10 dienų actą perkošti, imbierus išmesti.
    Actą laikyti kambario temperatūroje ne ilgiau 6 mėn.

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės imbierų
  • 2 stiklinės acto (balto vyno)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imbierą supjaustyti gabaliukais, sumaišyti su actu, supilti į butelį, sandariai uždaryti.
    Laikyti sausoje vėsioje vietoje 10 dienų.
    Po 10 dienų actą perkošti, imbierus išmesti.
    Actą laikyti kambario temperatūroje ne ilgiau 6 mėn.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų