• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 3/5 stiklinės cukraus (smulkus)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai imbierų (maltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 170 gramų sviesto (kambario temperatūros)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsijojame miltus į dubenėlį, pridedame imbiero, cinamono, sodos, gvazdikėlių, druskos ir viską išmaišome.
    Išsukame minkštą sviestą su baltuoju bei ruduoju cukrumi.
    Įmušame kiaušinį, įdedame vanilės ekstrakto ir išmaišome viską iki vientisos masės.
    Į gautą masę suberiame sausus ingredientus ir išminkome tešlą.
    Tešlą suvyniojame į foliją ir padedame bent 1 val. į šaldytuvą.
    Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
    Rankas pasimiltuojame, suformuojame meduolius ir sudedame juos ant paruoštos kepimo skardos bei apibarstome cukrumi.
    Kepame apie 12-15 minučių.
    Iškepusius paliekame atvėsti ant grotelių.
    Skanaus!

Autorius: Arina

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 3/5 stiklinės cukraus (smulkus)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai imbierų (maltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 170 gramų sviesto (kambario temperatūros)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsijojame miltus į dubenėlį, pridedame imbiero, cinamono, sodos, gvazdikėlių, druskos ir viską išmaišome.
    Išsukame minkštą sviestą su baltuoju bei ruduoju cukrumi.
    Įmušame kiaušinį, įdedame vanilės ekstrakto ir išmaišome viską iki vientisos masės.
    Į gautą masę suberiame sausus ingredientus ir išminkome tešlą.
    Tešlą suvyniojame į foliją ir padedame bent 1 val. į šaldytuvą.
    Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
    Rankas pasimiltuojame, suformuojame meduolius ir sudedame juos ant paruoštos kepimo skardos bei apibarstome cukrumi.
    Kepame apie 12-15 minučių.
    Iškepusius paliekame atvėsti ant grotelių.
    Skanaus!

Autorius: Arina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų