Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti obuolių sultis. Toliau maišant pilti miltus. Viską išmaišius įdėti malto imbiero ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 C orkaitėje apie 30 minučių.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
1 vienetas obuolių
1 vienetas kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
100 mililitrų obuolių sulčių
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti obuolių sultis. Toliau maišant pilti miltus. Viską išmaišius įdėti malto imbiero ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 C orkaitėje apie 30 minučių.