Grybus nuplauti, išimti kotelius. Labai smulkiai supjaustyti grybų kotelius, žaliuosius svogūnėlius ir krevetes. Greitai apkepinti ant stiprios ugnies aliejaus ir sviesto mišinyje grybus ir svogūnėlius. Tada sumesti krevetes, grietinę, prieskonius, sumaišyti. Paruošta mase įdaryti pievagrybius ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min. Iškeptą užkandą apiberti sūriu ir ikrais.
Grybus nuplauti, išimti kotelius. Labai smulkiai supjaustyti grybų kotelius, žaliuosius svogūnėlius ir krevetes. Greitai apkepinti ant stiprios ugnies aliejaus ir sviesto mišinyje grybus ir svogūnėlius. Tada sumesti krevetes, grietinę, prieskonius, sumaišyti. Paruošta mase įdaryti pievagrybius ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min. Iškeptą užkandą apiberti sūriu ir ikrais.