REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 kiaušinius perpjauti išilgai, o kitų 4 kiaušinių nupjauti viršūnėles.
- Atsargiai išimti trynius, sutrinti su šakute, įberti druskos, pipirų, labai smulkiai supjaustytą svogūną, įdėti dalį majonezo, išmaišyti ir padalinti į 3 dalis
- Į vieną dalį trynių įdėti šakute pasmulkinto tuno, gerai išmaišyti , sudėti į baltymo puseles,papuošti smulkintais svogūno laiškais,karūnėlėm iš baltymo.
- Į antra dalį įdėti šakute sutrintas kepenėles,gerai išmaišyti,sudėti į baltymo puseles,papuošti perpjautomis alyvuogėmis.
- Fermentinį sūrį sutarkuoti,įspausti česnako skiltelį, įdėti majonezo,išmaišyti, sudėti į trečią dalį paruoštų trynių,gerai išmaišyti, sudėti į baltymus su nupjautom viršūnėlėm,iš alyvuogių gabalėlių padaryti akutes, iš virtos morkos gabalėlių –snapelius, uždenti nupjautom baltymo viršūnėlėm- viščiukai gatavi
Skanaus !
REKLAMA