Pomidorus perpjauti kuo gražiau, išskobti jų vidų. Tuną sumaišyti su kietai virtu ir susmulkintu kiaušiniu, žirneliais bei majonezu. Visą masę sudėlioti į pomidorų puseles ir papuošti alyvuogėmis bei svogūnų laiškais. Paprasta ir labai skanu. Skanaus!
Autorius: Mia30
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto alyvuogių (skardine, papuošimui)
5 vienetai pomidorų pastos
šiek tiek svogūnų (laiškai, papuošimui)
1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
1 vienetas tunų (skardinė)
2 valgomieji šaukštai majonezo
3 valgomieji šaukštai konservuotų žirnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus perpjauti kuo gražiau, išskobti jų vidų. Tuną sumaišyti su kietai virtu ir susmulkintu kiaušiniu, žirneliais bei majonezu. Visą masę sudėlioti į pomidorų puseles ir papuošti alyvuogėmis bei svogūnų laiškais. Paprasta ir labai skanu. Skanaus!