• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 10 vienetų pievagrybių (dideli)
  • 150 gramų varškės
  • 10 vienetų kiaulės šoninės (plonos juostelės)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauti, nusausinti, atsargiai išimti kotelius.

    Varškę sutrinti šaukštu, sumaišyti su trintu česnaku, druska bei smulkintais krapais. Mase ,šaukštelio pagalba, įdaryti grybus.

    Grybus apvynioti šoninės juostelėmis.

    Kepti 180 - 200 °C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.

    Skanaus!

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 10 vienetų pievagrybių (dideli)
  • 150 gramų varškės
  • 10 vienetų kiaulės šoninės (plonos juostelės)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauti, nusausinti, atsargiai išimti kotelius.

    Varškę sutrinti šaukštu, sumaišyti su trintu česnaku, druska bei smulkintais krapais. Mase ,šaukštelio pagalba, įdaryti grybus.

    Grybus apvynioti šoninės juostelėmis.

    Kepti 180 - 200 °C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.

    Skanaus!

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų