INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 10 vienetų pievagrybių (dideli)
- 150 gramų varškės
- 10 vienetų kiaulės šoninės (plonos juostelės)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius nuplauti, nusausinti, atsargiai išimti kotelius.
Varškę sutrinti šaukštu, sumaišyti su trintu česnaku, druska bei smulkintais krapais. Mase ,šaukštelio pagalba, įdaryti grybus.
Grybus apvynioti šoninės juostelėmis.
Kepti 180 - 200 °C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
Skanaus!
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 10 vienetų pievagrybių (dideli)
- 150 gramų varškės
- 10 vienetų kiaulės šoninės (plonos juostelės)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius nuplauti, nusausinti, atsargiai išimti kotelius.
Varškę sutrinti šaukštu, sumaišyti su trintu česnaku, druska bei smulkintais krapais. Mase ,šaukštelio pagalba, įdaryti grybus.
Grybus apvynioti šoninės juostelėmis.
Kepti 180 - 200 °C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
Skanaus!
Autorius: Tomas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI