REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptas bulves perpjauti per pusę, išskobti vidų – į geldelę bus dedamas faršas.
- Batono riekeles pamerkti į vandenį, kad išbrinktų.
- Svogūną smulkiai sujaustyti. Padažui: grietinę ir pomidorų padažą kartu išmaišyti, išplakti ir supilti grietinėlę.
- Į jautienos ir kiaulienos faršą sudėti supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius faršui, druską ir pipirus. Gerai išmaišyti. Padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
- Po pusvalanduko iš šaldytuvo išimti faršą, sudėti į bulvių geldeles. Jas sustatyti į stiklinį kepimo indą ir supilti padažą.
- Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. uždengus folija. Baigiant kepti ją nuimti. Patiekti su mėgstamomis salotomis. Skanaus.
REKLAMA