100 gramų krevečių be kevalo (virtos ar marinuotos)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadus perpjauname per pusę, išimame kauliukus ir išskobiame minkštimą. Kubeliais supjaustome avokadus ir sumaišome su šviežiai spaustomis citrinų sultimis. Susmulkiname pomidorus, krevetes ir sumaišome su avokadais. Taip pat įmaišome prieskonius ir sudedame į avokadų puseles.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
3 vienetai avokadų
0.5 vieneto citrinų
10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
100 gramų krevečių be kevalo (virtos ar marinuotos)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadus perpjauname per pusę, išimame kauliukus ir išskobiame minkštimą. Kubeliais supjaustome avokadus ir sumaišome su šviežiai spaustomis citrinų sultimis. Susmulkiname pomidorus, krevetes ir sumaišome su avokadais. Taip pat įmaišome prieskonius ir sudedame į avokadų puseles.