REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau (skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu.
- Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonių ir smulkiai sutarkuotą fermentinį sūrį (truputį palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite.
- Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite apie 30 min. 220°C temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA