Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami. Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste. Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami, sumaišomi su bulvių koše ir smarkiai papipirinama. Šio mišinio pripildomos pievagrybių galvutės. Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko. Skanaus.
Autorius: Benas
INGREDIENTAI:
1 stiklinė bulvių (košė)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas raugintų agurkų
300 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami. Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste. Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami, sumaišomi su bulvių koše ir smarkiai papipirinama. Šio mišinio pripildomos pievagrybių galvutės. Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko. Skanaus.