• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, įdarui)
  • 1 vienetas morkų (įdarui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas svogūnų (įdarui)
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 250 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti, įdarui)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 200 gramų batono
  • 500 mililitrų pieno
  • 50 gramų pieno (įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek aliejaus (įdarui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną ir morką susmulkinti, pakepinti ir ataušinti. Kiaušinį nulupti ir sukapoti. Sūrį rupiai sutarkuoti. Sumaišyti kiaušinius, svogūnus, morkas, sūrį bei pagardinti druska, pipirais.
    Svogūną bei česnakus nulupti, susmulkinti, batoną išmirkyti piene, nuspausti ir viską sudėti į maltos mėsos masę. Įmušti kiaušinius, pagardinti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti ir formuoti blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėti po šaukštą įdaro. Sulenkti blynelius pusiau, suglausti kraštus ir kruopščiai juos užlyginti. Kiekvieną maltinuką apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose. Juos iš abiejų pusių paskrudinti įkaitintame aliejuje. Maltinukus perkelti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje dar 30 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, įdarui)
  • 1 vienetas morkų (įdarui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas svogūnų (įdarui)
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 250 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti, įdarui)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 200 gramų batono
  • 500 mililitrų pieno
  • 50 gramų pieno (įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek aliejaus (įdarui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną ir morką susmulkinti, pakepinti ir ataušinti. Kiaušinį nulupti ir sukapoti. Sūrį rupiai sutarkuoti. Sumaišyti kiaušinius, svogūnus, morkas, sūrį bei pagardinti druska, pipirais.
    Svogūną bei česnakus nulupti, susmulkinti, batoną išmirkyti piene, nuspausti ir viską sudėti į maltos mėsos masę. Įmušti kiaušinius, pagardinti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti ir formuoti blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėti po šaukštą įdaro. Sulenkti blynelius pusiau, suglausti kraštus ir kruopščiai juos užlyginti. Kiekvieną maltinuką apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose. Juos iš abiejų pusių paskrudinti įkaitintame aliejuje. Maltinukus perkelti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje dar 30 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų