• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 2 vienetai česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 100 gramų obuolių (džiovinti)
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 200 gramų batono
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 200 gramų jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
    Tiekite su biriai virtais ryžiais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų