INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas svogūnų
- 5 vienetai makaronų (vamzdeliai)
- 15 vienetų pievagrybių
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 25 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 10 min. 5 pievagrybius palikite, o kitus susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepkite tol,
kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių.
Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje,
kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjaukite, pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, papuoškite susmulkintais krapais ir pievagrybiais.
REKLAMA