• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 vienetai makaronų (vamzdeliai)
  • 15 vienetų pievagrybių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 10 min. 5 pievagrybius palikite, o kitus susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepkite tol,
    kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių.
    Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje,
    kol sūris apkeps.
    Žalius pievagrybius perpjaukite, pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.
    Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, papuoškite susmulkintais krapais ir pievagrybiais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų