Maltą mėsą sumaišyti su pipirais, druska ir prieskoniais. Viską išmaišius prikimšti makaronus ir virti 30-35min. Labai paprastas lengvas ir skanus patiekalas.
Prie šitų makaronų tinka toks padažas: 2 šaukštai grietinės 1 šaukštas kečupo 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 0.5 stiklinės sultinio
Pakepinkite su sviestu miltus, sudėkite pomidorų padažą, grietinę, supilkite sultinį, pasūdykite, įberkite pipirų, truputi cukraus ir užvirinkite.
skanaus
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
130 gramų makaronų (Cannelloni, itališki)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (maltos mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą mėsą sumaišyti su pipirais, druska ir prieskoniais. Viską išmaišius prikimšti makaronus ir virti 30-35min. Labai paprastas lengvas ir skanus patiekalas.
Prie šitų makaronų tinka toks padažas: 2 šaukštai grietinės 1 šaukštas kečupo 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 0.5 stiklinės sultinio
Pakepinkite su sviestu miltus, sudėkite pomidorų padažą, grietinę, supilkite sultinį, pasūdykite, įberkite pipirų, truputi cukraus ir užvirinkite.