Morką sutarkuojame per burokinę trintuvę, svogūną ir pievagrybius - supjaustome. Pievagrybius kepame kol išgaruoja išsiskyrę sultys, sudedame morkas, kiek vėliau svogūnus ir viską ant vidutinės ugnies gražiai apkepiname (nepadauginkite aliejaus). Įtrupiname sultinį ir gerai išmaišome. Kiaušinius perpjauname išilgai ir išėmę trynius juos gerai sutriname šakute ir sumaišome su apkeptom daržovėm ir majonezu. Gautą masę dedame į kiaušinių puseles.
Autorius: Vilė
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
10 vienetų kiaušinių (kietai virti)
3 valgomieji šaukštai majonezo
300 gramų pievagrybių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sultinio (1 kubelis, grybų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morką sutarkuojame per burokinę trintuvę, svogūną ir pievagrybius - supjaustome. Pievagrybius kepame kol išgaruoja išsiskyrę sultys, sudedame morkas, kiek vėliau svogūnus ir viską ant vidutinės ugnies gražiai apkepiname (nepadauginkite aliejaus). Įtrupiname sultinį ir gerai išmaišome. Kiaušinius perpjauname išilgai ir išėmę trynius juos gerai sutriname šakute ir sumaišome su apkeptom daržovėm ir majonezu. Gautą masę dedame į kiaušinių puseles.