Kiaušinius išvirti, ataušinti. Tada perpjauti per pusę išilgai, išimti trynius. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Išmirkytus grybus išvirti, atvėsinti. Grybus, trynius ir keptus svogūnus sumalti su blenderiu. Gautą masę sumaišyti su majonezu. Kiaušinių baltymus įdaryti gauta grybų mase. Papuošti savo nuožiūra: žalumynais, ikrais ar pan.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto svogūnų
6 vienetai kiaušinių
šiek tiek majonezo
100 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išvirti, ataušinti. Tada perpjauti per pusę išilgai, išimti trynius. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Išmirkytus grybus išvirti, atvėsinti. Grybus, trynius ir keptus svogūnus sumalti su blenderiu. Gautą masę sumaišyti su majonezu. Kiaušinių baltymus įdaryti gauta grybų mase. Papuošti savo nuožiūra: žalumynais, ikrais ar pan.