Kietai virti kiaušiniai nulupami ir perpjaunami išilgai per pusę. Išimami tryniai, sutrinami ir sumaišomi su smulkintais krapais, petražolėmis, svogūnais ir raugintais kopūstais. Įdedama druskos (pagal skonį) ir viskas gerai išmaišoma. Gauta mase užpildomi išvirti kiaušinių baltymai. Tinka su majonezu ir šviežiomis salotomis. Skanaus.
Autorius: Jovilė
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai krapų
1 arbatinis šaukštelis petražolių
1/4 vieneto svogūnų
10 vienetų kiaušinių
1 valgomasis šaukštas raugintų kopūstų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kietai virti kiaušiniai nulupami ir perpjaunami išilgai per pusę. Išimami tryniai, sutrinami ir sumaišomi su smulkintais krapais, petražolėmis, svogūnais ir raugintais kopūstais. Įdedama druskos (pagal skonį) ir viskas gerai išmaišoma. Gauta mase užpildomi išvirti kiaušinių baltymai. Tinka su majonezu ir šviežiomis salotomis. Skanaus.