• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 300 gramų menkių (filė)
  • 100 gramų majonezo
  • 4 vienetai kalmarų (vidutiniai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui dar reikės:
    3 česnakai
    2 šaukštai alyvuogių aliejaus
    sultys iš pusės citrinos

    Išvalom kalmarus ir apvirinam pasūdytame vandenyje. Darom įdarą: menkės filė, svogūną ir virtus kiaušinius sukapojame smulkiai, dedam druską, pipirus, petražolės, truputį majonezo, gerai išmaišome ir prikimšame kalmarus. Sudėdam į formą, kurioje įpiltą truputį aliejaus, aptepame kalmarus likusiu majonezu, kepam orkaitėje 25 min.
    Padažui susmulkintus česnakus sutrinti iki vietisos masės, pilant po truputį alyvuogių aliejų, iš pusės citrinos išspausti sultis, gerai išmaišyti. Skanaus

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 300 gramų menkių (filė)
  • 100 gramų majonezo
  • 4 vienetai kalmarų (vidutiniai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui dar reikės:
    3 česnakai
    2 šaukštai alyvuogių aliejaus
    sultys iš pusės citrinos

    Išvalom kalmarus ir apvirinam pasūdytame vandenyje. Darom įdarą: menkės filė, svogūną ir virtus kiaušinius sukapojame smulkiai, dedam druską, pipirus, petražolės, truputį majonezo, gerai išmaišome ir prikimšame kalmarus. Sudėdam į formą, kurioje įpiltą truputį aliejaus, aptepame kalmarus likusiu majonezu, kepam orkaitėje 25 min.
    Padažui susmulkintus česnakus sutrinti iki vietisos masės, pilant po truputį alyvuogių aliejų, iš pusės citrinos išspausti sultis, gerai išmaišyti. Skanaus

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų