Įpjauname bandelės viršų, jos vidų išminkome, kad būtų daugiau vietos, į bandelės vidų įdedame 2-3 arbatinius šauktelius majonezo, tada įpilame kečupo (pagal skonį). Supjaustome dešrą arba karbonadą (jei darote su šaltu karbonatu, jį supjaustykite ir pakepkite keptuvėje, kad būtų karštas). Sutarkuojame sūrį. Dedame dešrą (arba karbanodą), sugrūdame viską su trupučiu sūrio vidun, tada ant viršaus užbarstome sūrio. Mūsų pagamintą Bombonešį dedame į 220-250 laipsnių temperatūros krosnį ir kepame ne mažiau 3-4 min. Žiūrėkite, kad nesudegtų. Kol kepa Bombonešis, padarykime garnyrą. Paimame dubenėlį, į jį dedame 3-4 valgomuosius šauktus žirnių (be skyščių), tada 2 (ar daugiau) šauktus majonezo ir viską sumaišome. Sudedame viską į lėkštę gražiai lanku, o į viduryje dedame mūsų iškepusį Bombonešį. Pastaba: jei kepsime su rūkyta dešra, vidus bus vėsus, bet bandelė skaniai traški. P.S. galite naudoti dar ir pamidorus, agurkus - kas tik jums skanu. Skanaus.
Autorius: Duser
INGREDIENTAI:
šiek tiek majonezo
šiek tiek konservuotų žirnelių
šiek tiek dešros (rūkyta, arba karbonadas)
šiek tiek pieno
šiek tiek bandelių
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įpjauname bandelės viršų, jos vidų išminkome, kad būtų daugiau vietos, į bandelės vidų įdedame 2-3 arbatinius šauktelius majonezo, tada įpilame kečupo (pagal skonį). Supjaustome dešrą arba karbonadą (jei darote su šaltu karbonatu, jį supjaustykite ir pakepkite keptuvėje, kad būtų karštas). Sutarkuojame sūrį. Dedame dešrą (arba karbanodą), sugrūdame viską su trupučiu sūrio vidun, tada ant viršaus užbarstome sūrio. Mūsų pagamintą Bombonešį dedame į 220-250 laipsnių temperatūros krosnį ir kepame ne mažiau 3-4 min. Žiūrėkite, kad nesudegtų. Kol kepa Bombonešis, padarykime garnyrą. Paimame dubenėlį, į jį dedame 3-4 valgomuosius šauktus žirnių (be skyščių), tada 2 (ar daugiau) šauktus majonezo ir viską sumaišome. Sudedame viską į lėkštę gražiai lanku, o į viduryje dedame mūsų iškepusį Bombonešį. Pastaba: jei kepsime su rūkyta dešra, vidus bus vėsus, bet bandelė skaniai traški. P.S. galite naudoti dar ir pamidorus, agurkus - kas tik jums skanu. Skanaus.