Virtus burokus galima lengvai pamarinuoti. Burokėlius išgremžti, kad liktų tik plonos sienelės. Išgremžtą minkštimą ir nuvalytą svogūną ir obuolius smulkiai supjaustyti. Burokėlius, svogūnus ir obuolius, pagardinus pipirais bei druska išmaišyti su majonezu arba aliejumi - kaip kas mėgsta. Šį mišinį sudėti į burokėlius, apšlakstyti citrinos sultimis (jei maišėme su aliejumi) ir galima papuošti žalumynais. Tinka valgyti prie silkės ir žuvies patiekalų.
Autorius: rm
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek obuolių (rūgštesni)
šiek tiek svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (arba majonezas)
šiek tiek burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtus burokus galima lengvai pamarinuoti. Burokėlius išgremžti, kad liktų tik plonos sienelės. Išgremžtą minkštimą ir nuvalytą svogūną ir obuolius smulkiai supjaustyti. Burokėlius, svogūnus ir obuolius, pagardinus pipirais bei druska išmaišyti su majonezu arba aliejumi - kaip kas mėgsta. Šį mišinį sudėti į burokėlius, apšlakstyti citrinos sultimis (jei maišėme su aliejumi) ir galima papuošti žalumynais. Tinka valgyti prie silkės ir žuvies patiekalų.