• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • šiek tiek bulvių (garnyrui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai paprikų (žalia ir geltona)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo kiaulės faršo
  • šiek tiek voveraičių
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žiedinių kopūstų
  • 4 vienetai cukinijos (apvalios, baltos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą išminkome su prieskoniais. Keptuvėje pakepinam smulkiai susmulkintą svogūną. Nedideliais gabalėliais supjaustytą baklažaną, papriką (geltoną, raudoną). Tada sudedame daržoves į keptuvę ir šiek tiek pakepiname su svogūnu. Viską sudedame į faršą ir išmaišome.

    Paimame cukiniją ją gražiai išpjauname ir išskuobiame minkštimą. Pasūdome cukinijos vidų ir paliekame 15 min. pastovėti. Po to išpilame tą skystį ir pridedame iš faršo padarytą įdarą. Prikimštą "gėlę" cukiniją įdėti į lapą folijos ir aplankstyti. Kepimo formą iškloti folija, kad neprikibtų prie kepimo formos dugno ir, kai iškeps, kad nesuplyštų dugnas, ir kad neišbėgtų skystis.

    Po to paimame išvirtų voveruškų ir prismaigstome viduriukus, apdedame dar nekeptos paprikos, pridedame dar kalfijoro į patį viduriuką ir apdedame gabalėliais supjaustytą sūrį.

    Viską pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 1 valandą, o jei reikia dar šiek tiek, kol iškeps faršas ir suminkštės cukinija.

    Garnyrui labai tinka pomidorai, bulvės ir kitos rudens gėrybės,

    Labai skanu!

Autorius: salomeja

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • šiek tiek bulvių (garnyrui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai paprikų (žalia ir geltona)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo kiaulės faršo
  • šiek tiek voveraičių
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žiedinių kopūstų
  • 4 vienetai cukinijos (apvalios, baltos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą išminkome su prieskoniais. Keptuvėje pakepinam smulkiai susmulkintą svogūną. Nedideliais gabalėliais supjaustytą baklažaną, papriką (geltoną, raudoną). Tada sudedame daržoves į keptuvę ir šiek tiek pakepiname su svogūnu. Viską sudedame į faršą ir išmaišome.

    Paimame cukiniją ją gražiai išpjauname ir išskuobiame minkštimą. Pasūdome cukinijos vidų ir paliekame 15 min. pastovėti. Po to išpilame tą skystį ir pridedame iš faršo padarytą įdarą. Prikimštą "gėlę" cukiniją įdėti į lapą folijos ir aplankstyti. Kepimo formą iškloti folija, kad neprikibtų prie kepimo formos dugno ir, kai iškeps, kad nesuplyštų dugnas, ir kad neišbėgtų skystis.

    Po to paimame išvirtų voveruškų ir prismaigstome viduriukus, apdedame dar nekeptos paprikos, pridedame dar kalfijoro į patį viduriuką ir apdedame gabalėliais supjaustytą sūrį.

    Viską pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 1 valandą, o jei reikia dar šiek tiek, kol iškeps faršas ir suminkštės cukinija.

    Garnyrui labai tinka pomidorai, bulvės ir kitos rudens gėrybės,

    Labai skanu!

Autorius: salomeja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų