Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų (grūsti)
2 vienetai morkų
800 gramų kiaulės išpjovos
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.