• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų (grūsti)
  • 2 vienetai morkų
  • 800 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 1.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų (grūsti)
  • 2 vienetai morkų
  • 800 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų