• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų lazdyno reišutų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 700 gramų baravykų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 600 mililitrų sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūnus supjaustyti.
    Įkaitinti sviestą ir apkepinti jame svogūnus. Kai svogūnais pagels, sudėti 3/4 grybų ir patroškinti 10 min.
    Sudėti troškintus grybus į verdantį sultinį ir pavirti 20 min.
    Tada viską suplakti mikseryje, pasūdyti, įberti pipirų.
    Įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame pakepinti likusius grybus ir riešutais.
    Patiekti sriubą su grietine arba grietinėle, įdėti keptų grybų su riešutais.

Autorius: Augustinas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų lazdyno reišutų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 700 gramų baravykų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 600 mililitrų sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūnus supjaustyti.
    Įkaitinti sviestą ir apkepinti jame svogūnus. Kai svogūnais pagels, sudėti 3/4 grybų ir patroškinti 10 min.
    Sudėti troškintus grybus į verdantį sultinį ir pavirti 20 min.
    Tada viską suplakti mikseryje, pasūdyti, įberti pipirų.
    Įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame pakepinti likusius grybus ir riešutais.
    Patiekti sriubą su grietine arba grietinėle, įdėti keptų grybų su riešutais.

Autorius: Augustinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų