• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas grybų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 1 kilogramas morkų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 500 mililitrų aliejaus
  • 500 mililitrų pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • šiek tiek pipirai (juodi, malti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas grybų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 1 kilogramas morkų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 500 mililitrų aliejaus
  • 500 mililitrų pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • šiek tiek pipirai (juodi, malti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite grybus. Morkas nuskuskite, sutarkuokite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Juos kartu su morkomis pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Prieš jiems baigiant kepti, sudėkite grybus ir truputį patroškinkite.
  2. Viską perkelkite į puodą ir sudėkite likusius ingredientus. Nuolat maišydami, virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada masę sudėkite į stiklainius ir pasterizuokite 20 minučių.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų