INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 1 vienetas svogūnų (mažas)
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- 0.5 stiklinės konservuotų žirnelių
- 1 stiklinė grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui papildomai reiks:
75 g. grietinės,
75 g. majonezo,
1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
truputį krapų.
Morkas, bulves, agurkus ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite žirnelius, grybus ir užpilkite padažu. Padažui sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias.
Salotas išmaišykite, sudėkite į salotinę ir papuoškite susmulkintais krapais.
REKLAMA