• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų grybų (mano atveju kelmučiai savo sultyse)
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų grybų (mano atveju kelmučiai savo sultyse)
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame ir supjaustome svogūną, dedame kepti į keptuvę, įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepame ant mažos ugnies. Kai svogūnai bus apkepti, kelmučius šiek tiek nuplauname ir dedame į keptuvę su svogūnais, įdedame visus prieskonius: druską, citrinpipirius, SANTA MARIA krapus, lauro lapus ir kepame apie 5-10 min. Į paruoštus grybus įdedame grietinės. Ant viršaus pabarstome krapus.
    Skanaus.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų