• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 500 gramų grybų (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
    Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
    Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų