Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra bei aliejumi ir actu. Sumaišius, indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį. Po to mėsą sumauti ant iešmų. Kepti virš įkaitusių žarijų, kol mėsa iškeps. Skanaus.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kalendrų
2 vienetai svogūnų
500 gramų jautienos
5 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek druskos
10 valgomųjų šaukštų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra bei aliejumi ir actu. Sumaišius, indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį. Po to mėsą sumauti ant iešmų. Kepti virš įkaitusių žarijų, kol mėsa iškeps. Skanaus.