• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų (smulkinta)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji (dribsniais))
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų pomidorų pastos
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 0.5 slyvų (rūgščios)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos (krūtinkaulis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Chmeli - Suneli)
  • šiek tiek šafrano (kelios purkelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Supjaustykite mėsą gabaliukais.
    2. Užpilkite šaltu vandeniu, dėkite virti. Virkite ant mažos ugnies apie 1,5-2 val.
    3. Sudėkite susmulkintus svogūnus ir ryžius.
    4. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų, aitriąją papriką, lauro lapų.
    5. Išimkite slyvaičių kauliukus ir sudėkite slyvas į sriubą.
    6. Virkite ant lėtos ugnies dar 25 min. Suberkite Chmeli - Suneli, šafraną, sutrintus česnakus ir virkite dar 5-10 min.
    7. Patiekite lėkštėje su žiupsneliu smulkintos kalendros, petražolės arba krapų (pagal skonį).
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų