Įdaras: špinatai varškė, 1 pakelis fermentinis sūris, 200 g druska
Nuplauti jauni špinatų lapeliai suplėšomi, dedamas tarkuotas sūris, varškė, druska ir viskas išminkoma. Nedideliais rutuliukais dedama masė ant iskočiotos tešlos lopinėlių, formuojamos ausytės. Ausytės verdamos riebaluose, kol gražiai pagelsta.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
2.5 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdaras: špinatai varškė, 1 pakelis fermentinis sūris, 200 g druska
Nuplauti jauni špinatų lapeliai suplėšomi, dedamas tarkuotas sūris, varškė, druska ir viskas išminkoma. Nedideliais rutuliukais dedama masė ant iskočiotos tešlos lopinėlių, formuojamos ausytės. Ausytės verdamos riebaluose, kol gražiai pagelsta.