• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdaras:
    špinatai
    varškė, 1 pakelis
    fermentinis sūris, 200 g
    druska

    Nuplauti jauni špinatų lapeliai suplėšomi, dedamas tarkuotas sūris, varškė, druska ir viskas išminkoma. Nedideliais rutuliukais dedama masė ant iskočiotos tešlos lopinėlių, formuojamos ausytės. Ausytės verdamos riebaluose, kol gražiai pagelsta.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdaras:
    špinatai
    varškė, 1 pakelis
    fermentinis sūris, 200 g
    druska

    Nuplauti jauni špinatų lapeliai suplėšomi, dedamas tarkuotas sūris, varškė, druska ir viskas išminkoma. Nedideliais rutuliukais dedama masė ant iskočiotos tešlos lopinėlių, formuojamos ausytės. Ausytės verdamos riebaluose, kol gražiai pagelsta.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų