Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika. Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną. Marinuokite apie 4 valandas. Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.
Autorius: Sidona
INGREDIENTAI:
10 gramų cukraus
5 gramai imbierų (maltas)
1 vienetas paprikų
2 vienetai svogūnų
50 mililitrų raudonojo vyno
25 mililitrai sojos padažo
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika. Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną. Marinuokite apie 4 valandas. Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.