• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai paprikų (geltonoji)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 80 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas cukinijos
  • šiek tiek padažo (salotoms)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles, svogūnus ir paprikas supjaustyti didesniais gabalėliais, o cukiniją griežinėliais.
    Paeiliui sumauti ant iešmelių vištieną bei daržoves ir grybus.
    Viską aptepti salotų padažu, apibarstyti druska bei pipirais ir vartant kepti grilyje apie 15 - 20 min.
    Patiekti šiltus su ryžiais.
    Skanumėlis!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai paprikų (geltonoji)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 80 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas cukinijos
  • šiek tiek padažo (salotoms)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles, svogūnus ir paprikas supjaustyti didesniais gabalėliais, o cukiniją griežinėliais.
    Paeiliui sumauti ant iešmelių vištieną bei daržoves ir grybus.
    Viską aptepti salotų padažu, apibarstyti druska bei pipirais ir vartant kepti grilyje apie 15 - 20 min.
    Patiekti šiltus su ryžiais.
    Skanumėlis!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų