Česnaką susmulkiname ir sumaišome su druska ir pipirais. Prieskonių mišiniu įtriname sparnelius. Sojos padažą sumaišome su vynu, aliejumi ir medumi. Šiuo marinatu užpilame sparnelius ir sandariai uždengę dedame į šaldytuvą. Laikome apie 4-5 valandas. Kepame keptuvėje ar virš žarijų lauke.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
3 valgomieji šaukštai medaus
500 gramų vištienos sparnelių
3 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
4 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką susmulkiname ir sumaišome su druska ir pipirais. Prieskonių mišiniu įtriname sparnelius. Sojos padažą sumaišome su vynu, aliejumi ir medumi. Šiuo marinatu užpilame sparnelius ir sandariai uždengę dedame į šaldytuvą. Laikome apie 4-5 valandas. Kepame keptuvėje ar virš žarijų lauke.