INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 2 vienetai svogūnų
- 2.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- 1.5 stiklinės pomidorų sulčių
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medų sumaišome su citrinos sultimis, pomidorų sultimis, aliejumi, išspaustu česnaku, smulkiai sukapotais svogūnais ir prieskoniais.
Šonkauliukus apipilame marinatu. Uždengiame sandariai ir laikome šaltai parą.
Po to kepame grilyje.
Autorius: Indrė A.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 2 vienetai svogūnų
- 2.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- 1.5 stiklinės pomidorų sulčių
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medų sumaišome su citrinos sultimis, pomidorų sultimis, aliejumi, išspaustu česnaku, smulkiai sukapotais svogūnais ir prieskoniais.
Šonkauliukus apipilame marinatu. Uždengiame sandariai ir laikome šaltai parą.
Po to kepame grilyje.
Autorius: Indrė A.
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI