Padažui sumaišykite viename dubenėlyje 1 šaukštelį kumino, 0,25 šaukštelio druskos, laimo žievelę, laimo sultis ir alyvuogių aliejų. Sudėkite į tą patį dubenėlį smulkintą agurką, pomidorus, smulkintus svogūnų laiškus, jalapeną, mėtų lapelius ir viską gerai išmaišykite. Pabarstykite žuvies filė likusiu 0,5 šaukštelio kumino ir 0,25 šaukštelio druskos. Paruoštą žuvį vartant kepkite apie 7-10 min. įkaitintame grilyje, kol žuvis suminkštėja. Jei žuvis trapi galima ją suvynioti į foliją ir tik tada dėti kepti ant grotelių. Iškepusią žuvį supjaustykite, sudėkite į lėkštes ir ant viršaus uždėkite pasiruošto padažo. Šalia galite patiekti grilyje keptas daržoves. Skanaus.
Autorius: Ilma
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
1 stiklinė pomidorų pastos (vyšniniai, perpjauti per pusę)
Padažui sumaišykite viename dubenėlyje 1 šaukštelį kumino, 0,25 šaukštelio druskos, laimo žievelę, laimo sultis ir alyvuogių aliejų. Sudėkite į tą patį dubenėlį smulkintą agurką, pomidorus, smulkintus svogūnų laiškus, jalapeną, mėtų lapelius ir viską gerai išmaišykite. Pabarstykite žuvies filė likusiu 0,5 šaukštelio kumino ir 0,25 šaukštelio druskos. Paruoštą žuvį vartant kepkite apie 7-10 min. įkaitintame grilyje, kol žuvis suminkštėja. Jei žuvis trapi galima ją suvynioti į foliją ir tik tada dėti kepti ant grotelių. Iškepusią žuvį supjaustykite, sudėkite į lėkštes ir ant viršaus uždėkite pasiruošto padažo. Šalia galite patiekti grilyje keptas daržoves. Skanaus.