INGREDIENTAI:
- 300 gramų grikių
- 4 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių (kaimiški, gabaliukas)
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasūdytame vandenyje išverdame grikius.
Keptuvėje paspirginame lašinius, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir smulkiai sutarkuotas morkas, patroškiname kol suminkštės morkos, tada sudedame padažą, pakaitiname 2 min.
Dedamės grikių košės, ant viršaus kepintų morkų. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
- 300 gramų grikių
- 4 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių (kaimiški, gabaliukas)
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasūdytame vandenyje išverdame grikius.
Keptuvėje paspirginame lašinius, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir smulkiai sutarkuotas morkas, patroškiname kol suminkštės morkos, tada sudedame padažą, pakaitiname 2 min.
Dedamės grikių košės, ant viršaus kepintų morkų. Skanaus.
Autorius: Rita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI