Į dubenį sudėti visus produktus (prieš dedant kepimo miltelius sumaišyti su miltais) ir gerai ištrinti šaukštu. Kekso formą ištepti sviestu, pabarstyti miltais ar džiūvėsėliais, supilti tešlą ir kepti 45 minunčių 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį galima perpjauti pusiau ir sutepti rūgščia uogiene, o viršų pabarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
400 gramų cukraus
šiek tiek vanilės
4 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
400 gramų rūgpienio
3 valgomieji šaukštai razinų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėti visus produktus (prieš dedant kepimo miltelius sumaišyti su miltais) ir gerai ištrinti šaukštu. Kekso formą ištepti sviestu, pabarstyti miltais ar džiūvėsėliais, supilti tešlą ir kepti 45 minunčių 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį galima perpjauti pusiau ir sutepti rūgščia uogiene, o viršų pabarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!