Papildomai dar reikės pitos. Pitą padalinti per pusę ir ant abiejų pusių tepti alyvuogių aliejų Ant pitos dėti plonus pomidoro bei jalapeno griežinėlius, susmulkintą česnaką bei svogūną, mocarela sūrio bei pievagrybių riekeles. Kepti apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje. Patiekti supjausčius ketvirčiais, kaip šiltą arba šaltą užkandį. Skanaus.
Autorius: Vida
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 sauja pievagrybių
2 vienetai jelapenų
50 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai dar reikės pitos. Pitą padalinti per pusę ir ant abiejų pusių tepti alyvuogių aliejų Ant pitos dėti plonus pomidoro bei jalapeno griežinėlius, susmulkintą česnaką bei svogūną, mocarela sūrio bei pievagrybių riekeles. Kepti apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje. Patiekti supjausčius ketvirčiais, kaip šiltą arba šaltą užkandį. Skanaus.